dagen<3

halihakunamatata!

okej random hej? men aja! Dagen har vart underbar! först matteintensiv okej det var lite mindre underbart ;) men sen så träffade vi elin elin jeppe jeppe och emelie på stan och detvar kul! sen lektion och sen fick vi sluta tidigt!Under bart! BTW! Doggedoggelito var på våran skola idag på spanskan ;)

Sen efterskolan så vart det fika på storken med elin och johanna! MYS asså haha aa ni e underbaringar! haha skoaffären X) "här är dem!" ;P

Sen vidare till dans fast jag satt och tittade eftersom jag fortfarande är typ sjuk -.- men åh vad jag älskar  min danslärare! <3 han e bara grym!

Sen träffade ja o johanna jeppe o jeppe ett litet tag oh dem fick sina doggedoggelito autografer och vart lyckligast i världen ;D haha!
Somras  hhaaha UGLYYYYY!

MaahhhThhhiiildhheeee

hejhopp!

Dagen har varit riktigt mysig!
Först vaknade jag med isabel i min soffa där nere så jag gick ner och satte mig vid kusinen bellan mamma och pappa. Sen så kollade vi på camp rock 1 &2 ! hell yeah! vi e juu bara för tuffa! senså åkte isabel hem runt ...3? så jag slängde mig i dusche! BTW! fyffan vilken flumattack jag fick idag när jag bakade med bellsibub!XD det var skapligt kul! haha aja sen så plugg sen tappade jag mitt fokus så jag tog mig till tildelajnen och vi Prata och käkade äppelpaj med chokladsås X) mumma!

Sen bestämmde vi oss för en promenad så vi gick ner till "city" och då gick vi även och mötte sanna! jättemysigt att träffa den krummeluren! <3 sen så gick vi till pizzerian och tog en pizza sen nu ska jag försöka plugga!

Puss och kram!<3
Vi är bara för fina i Carlsson familjen ;)

natti natti?

hellow hellow!

Idag har jag bara legat framför tvn och tittat på film. Så det har vart en väldigt seg dag men jag behövde det eftersom jag ska tävla imorgon! åh jag e så jäkla pepp! jag skriver det typ i alla inlägg men det ska bli askul!
Så nu har jag tagit en dusch för att fräscha upp mig och så ska jag fixa allt imöra.

Så nu antar jag att jag ska gå och lägga mig även fast jag vet att jag inte kommer att somna på ett bra tag
Men Men!
Puss och kram på er alla! <3
Kärlek från Emma
Poouss! <3

Fiiifaan!

Hej hej!

Asså ni ska bara veta vilket helvete det har varit inatt ! Jag vaknade typ kl halv 4 och jag kunde verkligen inte svälja! asså det gick bara inte! varje gång jag gjorde det typ höll jag på att börja gråta!(det har alltså blivit värre) Så jag var tvungen att gå för att ta en värktablett även fast jag vet att dem inte funkar!
Sen vaknade jag lite senare och fick värsta hostattacken och ont som jag har så gjorde det ont i hela mig så fort jag hostade!
Det är alltså inte så bra med mig. Så gissa vad? Jag får stanna hemma idag med :D ;P

Så idag ska jag slappa och jag har en kladdkaka i ugnen som snart är färdig så....MUMS! Jag ska nog slänga mig framför tvn och bara ta det lugnt idag.

Ikväll skulle jag och syster igentligen uppträda på en modeshow men giget vart inställt för att dem ville tydligen bara att det skulle vara dansare, Men JE sjunger så aa det vart jätteknas! men det är ändå sköönt att det inte blir av så jag kan vila upp mig till imorgon :D FÖRSTA TÄVLINGEN! Jag e så jäkla taggad! Önska mig och syster lycka till!

Puss och Kram //Emma
yeyeyeye!

humm bumm bumm

hej alla glada!

Ja idag vaknade jag med precis lika ont i halsen som igår, om inte värre! så jag stannade hemma idag med.
Men idag har jag legat i min systers säng och tittat på DH och sen runt 2 så fick jag för mig att vara duktig! så jag lästa alla drygt 90 sidor som kommer på prov imorgon! även fast jag troligen inte kommer gå i skolan? Så nu kan jag provet må jag säga!

Men även fast jag är sjuk så måste jag in till stan för jag måste repetera eftersom jag ska dansa på en modeshow imorgon! drygt 600-700 pers kommer och kollar! Då känns det ganska bra att vara öppningsnumret;) Och om jag dör på cupen så får jag väll göra det då! Jävla förkyning :)

Jaa vad händer i helgen då.. Jag ska tävla för första gången på säsongen ! det ska bli grymt kul! sen får vi se om det blir något firande/festande efteråt, det beror ju helt på hur jag mår!

PUSS O KRAM!
Nobelmiddagen ;D <3

Elin Gustavsson , U made my day!

Hellow!

Idag var jag hemma och jag måste bara berätta att jag inte fick en blund inatt! Jag hade så ont i halsen att jag inte kunde svälja! Varje gång jag svalde så Brände det ända upp i öronen! :( men vad ska man göra? Bara att bita i det sura äpplet och försöka att bli frisk!

Elin gustavsson kom hem till mig idag och kollade på filmmed mig! Det var jätte mysigt och hon gjorde verkligen min dag! är såensamt att sitta själv hemma om dagarna och det var jättekul att hon också var sjuk så vi kunde dela på sjukheten tillsammans! Älskar dig Elin Gustavsson!

Sen så gjorde jag mat åt familjen för mamma är borta på någon grej med jobbet så då tar jag över hennes roll i huset ;) nej men jo så är det faktiskt lite! Sen så har jag inte gjort så mycket mer idag. Så nu ska jag väll inte skriva något mer antar jag!
Gammal bild men ÄLSKAR DIG ELIN!<3

Uppdatering Till dig Amanda Rivas <3

halloj halloj!




Jag kände att nu var det kanske dags att uppdatera eftersom jag sitter här och är sjuk och tycker synd om lilla mig
Sitter och lyssnar på hoffmaestro och pluggar till samhällsprovet men det vägrar att fastna.
Så jag bestämde mig för att slänga in ett inlägg eftersom jag vet att min trogne läsare amanda behövde något att läsa så tänkte jag vara lite snäll! :D

Idag har jag bara legat framför tvn eftersom min jävla huvudvärk gör att jag typ blir snurrig så fort jag ställer mig upp X( men aa jag tycker om att ligga under mitt stora täcke och titta på gamla filmer så det är inget mig emot!
Men det blir så himla jobbigt när jag vet att jag måste vara i skolan för att annars missar jag så mycket!

Men nu ska jag ju inte bara klaga!
Jag måste bara skriva att jag älskar er mina vänner. Jag kan inte sluta säga det för ni betyder så otroligt mycket för mig! jag vet inte vad jag skulle göra utan er! och ni vet vilka ni är<3 Ni är mitt allt, mitt liv.
måste slänga upp lite gamla bilder från the beta-time! för saknar det otroligt!
Viola min älskling, Saknad som fan! <3
martin och hannes i stockholm <3
julia <3
julavslutning! <3
Jag har typ asmånga bilder men jag orkar inte lägga ut alla <3

Kärlek till beta<3

haha äre jag som e grym på att uppdatera eller (a)

Hej alla (jättemånga) bloggläsare!

ÅH ÅH ÅH! idag var jag på stan innan dansen med mammi! och ni vet hur det alltid är när man går på stan med ens mor. Man får alltid grejor ;) så jag fick ett par nya dansskor!
mina nya bäbisar!

Jag måste bara säga till alla mina underbara vänner att ni är dem bästa! älskar er<3
Puss och kram!

RSS 2.0