humm humm gumm

tjotjeeena!

Jo nu är det så hatt jag tänkte börja nominera dagens kött varje dag för en person som har gjort en rejält köttig insats för dagen(något slitigt eller hårt jobb som man utfört eller bara något helt biffigt gjort!) och idag ger jag faktiskt mig själv nomineringen dagens kött för att jag var så extremt köttig på att städa idag känner jag! Cashflow e bara så niice!
Nu hade jag tänkt att börja på den där jävla uppsatsen om träningslära som vi ska ha klart till nästa måndag-.- aa det kommer nog gå jättebra!! ;) wish me luck!
Love from moi!
köttiga jag till höger och halvköttet syrran till vänster!
BTW!
Jag elin och syrran ska söka stipendie om att få åka utomlands och studera ett år! fett cool upplevelse att göra det! :D åh hoppas verkligen att det skulle gå ! underbart ju! <3
fast fyfaan vad jag skulle sakna alla här hemma! <3
....Anyway!
hejdå!

kött

helluj!

asså en liten grej jag har finurlat över är att jag kan ha så "många läsare" även fast jag inte bloggar mycket men det gör mig iaf otroligt lycklig varje gång jag kollar min statistik så är det fler läsare än väntat! så jaa... Tack mina kära läsare!<3 Ni gör min dag(kväll)!

idrottsdagen i skolan kan man då snacka KÖTTA! asså fyyfaan vad jagär stolt över min köttiga klass, vi köttade oss igenom alla grenar och vi fick ett köttigt resultat! jaa men dagens kött är nog armen! hon köttade som aldrig förr! GILLAS!

efter skolan så mötte vi(ja o sys) upp elin sötan och vi tog en solning såhär på vinterkvisten och såklart ser jag ut som ett tomatoface men...Vad ska man göra åt saken? bara att skratta och inte tänka påt:) går ju över snart! hoppas ja.

jaa skulle ju faktiskt kunna lägga upp en bild på mitt fiinarosenröda ansikte men......jag har ingen lust med det! :D
så det blir en sommarbild från mina bruna dagar!<3
glore days<3 ELINGUSTAVSSON<33333

Mitt bästa<3

Hejhalo världen!
Kände faktiskt för att börja blogga lite nudå men det går ju alltid lika bra när jag säger det;)
Iallafall

Jag har blivit helt nere i gruppen familjen dem är bara för bra! Vet inte vad det är men alla låtar är typ helt....bra!
Så nu knarkar jag dem ;) Eller ja grupp och grupp ;D det är faktiskt en kille vid namn Johan som kallar sig familjen :D<3

Nu ska jag knarka vidare honom!

Love to all of u! <33




vems lilla hjärta

helt otroligt! :D

förstår inte hur jag i genomsnitt kan ha i snitt 10 läsare per dag när jag inte har uppdaterat min blogg på... jaa ... hur länge vet jag inte ? men det är iallafall väldigt kul att se! så det fick min lilla bloggbubbla i hjärnan att sätta igång igen så jag funderar starkt på att börja blogga lite igen men... vi får se hur det går!

Hela den här veckan har varit helt störd :D men faan höstlov ska vaaa spårade;) Ikväll blire nog bara mys med några tjejer för det behövs verkligen! <3 3-rättersmiddag satsar vi också på! STORT!

Hoppas alla har en trevlig torsdag för jag vet att min kommer bli himmelsk! <3
puss puss!
SÅKLART! har min bror formaterat hela datan så nu är alla fucking bilder tyvärr borta :( :( :(  <3

RSS 2.0